Sett filmen Pirates of the Caribbean - Vid världens ände

Spoilers förekommer! Den tredje Pirates-filmen.

Elisabeth, Will, Barbossa och de andra piraterna har två problem. En armé håller på att hitta och avrätta alla pirater och de som haft samröre med dessa OCH de måste finna ett sätt att rädda Jack Sparrow från andra sidan.

Jag finner filmen lagom roande. Ibland var den tröttsam, men någon gång kom en scen som var ok. En sådan scen är när gänget ska ta sig från andra sidan tillbaka till vår verklighet. När de vänder båten upp och ner för att sedan vänta och så vänds världen "rätt". Det tyckte jag var ganska häftigt. Annars så är skådespelarna riktigt dryga. Allt känns halvdant förutom Johnny Depp som verkligen älskar karaktären Jack Sparrow (det märks). Men tyvärr...en karaktär kan inte rädda en "sisådärfilm". Den är lite väl lång för en sådan ytlig film, så den hade kunnat kortas en aning. 2 timmar hade räckt.

Köp DVD på Ginza

Kommentarer:

1 Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag:

Jag gillar den filmen. :-)

2 tess:

Älskar dessa filmer men har inte sett den sista.... måste... ler.



Jo alltså de är ju så. Därför har man ju skärpt reglerna för särskolan. MÅnga är ju felplacerade och har du gått särskolan har du ju inte nått de mål man ska för att gå vanligt gymnasium. De får ju gå särgymnasium. så de nya reglerna är inte fel men de drabbar dom som fortfarande har stora svårigheter fast att de BARA har autism... men jag hoppas det ska leda tilln ågto bra i slutänden.

3 Schniffel | neurotisk skrivnarkoman:

Svar: Haha tack så mycket för berömmet =D



Kul att se någon som lyssnar på nästan samma musik som jag! (Om man tar bort min U2-mani.) Har du varit på någon av Champions of Rock-konserterna? =)

Kommentera här: