Sett filmen Trubbel i paradiset (Couples retreat)

Spoilers förekommer! När jag såg trailern för denna så tänkte jag att det verkade vara en rolig film. Tyvärr är det så att alla roliga scener i filmen har de lyckats klämma in i trailern, så inget återstår när man väl ser hela filmen.

Filmen handlar om fyra par varav ett par funderar på skilsmässa. För att ta reda på om det är bästa valet så vill de åka till en paradisö där man får gå på parkurser. De har inte råd att åka själva, men får grupprabatt om de får med de andra tre paren. I tron att parkurserna är frivilliga så blir de alla med för att få en vecka av skoj och äventyr.

Kristen Bell och Kristen Davis är skådisar jag gillar och de lyckas ganska bra i denna film. Vince Vaughn däremot har bara ett enda ansiktsuttryck i hela filmen och är lika tråkig som han är i de flesta filmer. Jag förstår heller inte varför Malin Åkerman har fått sådan uppmärksamhet då hon inte direkt märks. Ser man inte trailern före filmen så är den ganska roande eller åtminstone ett inte helt värdelöst tidsfördriv. Jean Reno gör en liten rolig roll också.

Kommentarer:

1 Maol:

Det låter som när Hugo blev intresserad av Anger management när den filmen hade premiär. Den med Adam Sandler och Jack Nicholson. Hugo tyckte att trailern såg rolig ut. När han väl såg filmen så blev han besviken. Filmen var ganska tråkig tyckte han. De enda roliga scenerna var bara dom som var med i trailern och det var inte många.

Kommentera här: