Loppis Tvärud idag

Loppisen idag blev lyckad för min del. Fick sålt en hel del. Självklart så hittade jag något att köpa jag också...verkar vara nästan omöjligt att inte bli sugen på något. Roligt att Mirja med familj tittade förbi också!


Mina fynd. Barnmatsbok för tips då det blir dags för Connor att smaka riktig mat och en jättesöt ram med plats för bilder då han är 1 månad, 3 månader, 6 månader, 9 månader och 1 år.

Kommentarer:

1 Georg Hendrix:

Jag tror det kan handla om helt olika saker. Vissa kanske är så ego att de bara vill umgås med folk "som är lika snygga" som en själv och tror det skadar ens rykte om kompisen är ihop med en "ful kille" och de syns tillsammans på facebook eller något. Sådana personer borde gå till psykolog!



Sen har jag aldrig förstått mig på kvinnors "prat" om deras nya dejter då de berättar "allt". Personligen vill jag INTE höra sådant om en polare skulle berätta massa detaljer om deras tjej. Jag menar.. samlas "tjejgänget" och någon berättar att hennes nya kille "har större snopp än alla hennes ex.".. varför ska tjejgänget veta det? Ska de bli avundsjuka? Försöka dejta honom själva?...



Jag är glad så länge "polarnas" nya tjej inte är för svartsjuk/egocentrerad så MIN relation med kompisen tar illa vid sig. Sen om tjejen är kort, lång, tjock, smal, irländsk eller norsk spelar ingen roll.. !

Kommentera här: