Sheldon i The Big Bang Theory

Sheldon i tv-serien The Big Bang Theory måste vara den bästa karaktären som finns på tv just nu! Hans brist på social kompetens, hans monologer och förklaringar är ett oslagbart koncept i mina ögon. Om det inte vore för honom så skulle jag inte kolla något på serien. Han gör hela grejen. Har du någon favoritkaraktär i en tv-serie?

Bazinga!


Jim Parsons spelar Dr. Sheldon Cooper.


Kommentarer:

1 Bella:

Haha, ja han är fan underbar :)



Jag är galen i Debra, Dexters syster i serien "dexter":)

2 emelie:

hahahaha han är så klockren :D

3 Maol:

Jag har många men kommer inte på någon just nu. hjärnsläpp

4 Lina:

Ooooo underbara Jim Parsons. Han är min favorit han med. Jag hade lätt kunnat spendera hela livet med både honom och hans karaktär Sheldon.



Ang. mitt uttryck om barn i filmen Till Vildingarnas Land så tillhör jag en av dom som helt enkelt inte klarar av dom i längden. En liten stund går bra men att ha ett själv skulle jag aldrig orka. Även om de är uppfostrade så kan de reta gallfeber på mig. Men det är ju tur att inte alla är som mig, då hade vi dött ut illa kvickt. Söta är de iaf och rätt så roliga, så länge jag inte behöver ta hand om dom. Men Max eller vad han heter i filmen var bara för mycket. Jag kan helt enkelt inte tycka synd om honom, det går bara inte.



Och vist är Blu-ray hypat, för så stor skilnade är det inte. Färgerna blir lite klarare men annars så är det skit samma.



5 Novembersara ° det lilla extra.:

Han är så bra :D

6 pelle:

Jag gillar Veronica Mars i serien med samma namn, där har vi en hårdkokt brud ;)

Kommentera här: