Kattvakt och så kom kameran

Nu har jag precis varit kattvakt åt två söta katter. De var så gosiga så. Sedan fick jag under kvällen även ett sms-avi om att kameran kommit så jag hämtade ut den innan jag var till katterna. Översta bilden är tagen med min gamla kamera och den nedersta med min nya. Så nu blir det till att vänja sig vid en ny kamera.


Töserna visade mig var maten fanns.


Katterna här fick för sig att busa när jag skulle testa nya kameran.

Kommentarer:

1 Malin:

Ja, de där två är alltid gosiga, speciellt när man är kattvakt och de vet att det vankas mat. :)



Verkar vara en bra kamera du fick tag på!

2 A n n a:

Så söta! De ser lite småbusiga ut :)



Sv: Vilka häftiga bilder i ditt album. Nu blev jag riktigt sugen på att åka till Hainan :P



3 pelle:

Ujuj, man ser skillnad du! Den nya ger mycket mjukare och finare.

4 Malin:

Sv: Ja, fast jag vill nog hellre bo i ett villaområde tror jag. Ingesund t.ex. där bodde vi när vi var nyinflyttade till stan när jag var liten. Nära vatten och skog. :)

5 Bella:

Haha, knäppisar, de är duktiga på att visa vart maten är :D

6 Kajsa:

Hej Theres!

Jag visste ju inte att det var du som var Tess först! så du får ursäkta mitt svar på m,in blogg!! Trodde du va nån annan tills jag gick in på din sida! Herregud vilken snygg och genomtänkt hemsida du har!! Helt otrolig! Inte visste jag att du va så duktig på att göra hemsidor!

Keep UP the good work!



Kram Kajsa



P.s Bra gjort med insändaren! Folk behöver få veta sanningen! När var det inlägget som du svarade på med i AN? Skulle vilja läsa det. Ta gärna med det på torsdag om du kommer =)! OM jag kommer vill säga =). Beror på hur ont jag har. Har som sagt haft en hemsk period just nu! d.s

Kommentera här: