Karlstadstur för barnvagnsjakt

Idag var vi med mina föräldrar till Karlstad, på jakt efter barnvagn. Vi hittade till slut en jättebra och fin vagn som vi båda var nöjda med. Den (med både liggdel och sittdel) och alla tillbehör (åkpåse, myggnät, regnskydd och skötväska) som behövdes kostade under 5000 kr. Underbart! För många barnvagnar är så dyra att man kan få en begagnad bil för samma pris. Jag tackar Kimmi så innerligt för tipset om affären köpbarnvagn! Nu står vagnen hos mina föräldrar, så vi får den inte förrän det är dags för barnet att komma hem. Vi förbereder inget här innan förlossningen, men skaffa grejer kan vara bra ändå eftersom det kan vara svårt att få tag på en del och det kan ta tid.

Sedan hittade vi en helt underbar "Mina första år"-bok på Åhléns. Blev lite förtjust i den för den är så fin och man kan skriva så mycket i den.


Gillar denna skarpt!

Mustaschkampen var i Karlstad också så vi tog en sväng förbi och kollade på Robert Aschberg och Gert Fylking.


Skaffade en pin.

Innan hemfärd blev det en tur in på Bergvik köpcentrum. Vi hade ett varsitt presentkort där som vi fått på våra födelsedagar. Robin hittade inget, men jag köpte upp mitt på H&M. Var ett tag sedan jag hade råd att köpa nya kläder så det kändes härligt. Jag fick ganska mycket för pengarna också.

   
3-pack strumpor och 3 olika linnen blev det.

Kommentarer:

1 Mirja:

En sån Mina första år bok är väldigt bra att ha, mkt kul ett skriva in saker så man kommer ihåg. Man glömmer så lätt allt i början annars. Har tom två såna böcker till L då vi fick dem så jag har skrivit massor. Måste köpa till den nya bebisen med sen tänkte jag :)

Kommentera här: