Hittat färg till sovrummet

Vi har velat göra om väggarna i sovrummet sedan vi flyttade hit. Tapeterna är mörkbruna, inte vår stil riktigt. Så hittade jag en färg jag gillade i senaste reklamkatalogen från Rusta. Frågade Robin och hans kommentar var: "Det kan inte bli värre än nu i alla fall". Så när jag nu får ork så blir det till att putsa, spackla, putsa igen och måla i sovrummet. Blir fint att få bort klösmärken efter katter också. Efter att jag målade om i hallen så har de inte klöst där så det passar visst bara att klösa på tapeter, inte färg.


Färgen heter Passion och är mysigt lila.

Kommentarer:

1 Mirja:

Kul att måla om! :)

2 Bella:

Åh, perfekt ju :)

Nej, katterna här har inte klöst sen vi målade heller!

3 Malin:

Hehe, om tio år är hela eran bostad lila och med kattprydnader, Highlandergrejer och din Queen/Freddie Mercury-samling på plats. Din garderob inräknad. Får du precis som du vill så skaffar Robin sig också lila kläder. ;)



Man kan inte säga att du inte är passionerad när det är nåt du har fastnat för. I like it! :)

4 Maol:

Jomenvisst, det är något med målade väggar som inte attraherar katter. De gillar papper helt enkelt. Och Yatzi gillar mig ahem.

Att måla är roligt och avslappnande tycker jag. När jag köper en mindre tv-möbel så ska jag sedan ta itu med väggarna i vardagsrummet.

Kommentera här: