Ella har somnat in

Min lilla underbara kanin Ella somnade in tidigt imorse. Det var inte helt oväntat för hon hade visat typiska ålderssymtom i några dagar, men jag är väldigt ledsen ändå. Nästan 5 år har hon varit med mig. Hon blev min första sambo sedan jag skaffat egen lägenhet. Hon var en riktig liten sötgumma med ett riktigt godissug! Kom det besök så ställde hon sig på bakbenen och tiggde morotsgodis av dem, trots att hon kanske just fått det av någon annan.

Hon älskade sin Pretty Pets-mat och morötter, trots sina magbesvär som hon haft sedan födseln. Hon var pigg och glad jämnt då hon fick vara i sin bur eller sitta hos mig i soffan. Däremot trivdes hon inte så bra på golvet, så halkigt som det är. Mattor var kul att gräva i och bygga bo gjorde hon ofta. Jag saknar den lilla solstrålen!

Kommentarer:

1 Elin - Design&Makeup:

sv: Ja det är riktigt jobbigt. Jag är väl mest rädd för att jag inte kan stå på mig då jag väl pratar med någon. Om jag skulle ringa och klaga så skulle jag "förlora" diskussionen eftersom jag aldrig är bra på sådant ^^

2 Bella:

Usch, jobbigt när djur dör!

Jag tänker på dig gumman!

Kram

3 Linda:

Håller fullkomligt med dig..angående filmen!!

Åh stackars ninen=(beklagar=(

Kanske kan en liten smyckesrea i min webshop pigga upp dig!

4 Malin:

Usch! Förstår precis hur jobbigt det är. Jag och Rasmus delade rum i 10 år och när han dog var jag otröstlig jättelänge. Kan fortfarande bli otroligt ledsen och sakna honom. :(



Tack för att du peppar mig i mitt beslut! Det är förjävligt förresten att inte ni sjuka ska få vara sjuka utan tvingas ut i jobb som ni mår sämre av. Om det fanns jobb som du skulle klara av skulle du väl inte vara sjukskriven frivilligt? De är så dumma som tror det värsta hela tiden.



Angående typsnittet så var det inget av dem. Det heter Zapfino, tydligen är det förinstallerat på mac men på pc får man ladda ner det. Typiskt! De flesta har ju pc som jag känner, dock inte vi. Finns att ladda ner gratis om man googlar iaf. :)



Ta hand om dig nu och gosa lite extra med dina andra små sötnosar! Kram!

5 Maol:

Vad liten hon är på första bilden. ^_^

6 Helena:

Vad tråkigt med kaninen, men du har i alla fall härliga minnen av henne. Det är verkligen synd att djuren inte blir lika gamla som vi människor...

7 Tess:

Tack alla för era tröstande ord!

8 Malin:

Förresten så är väl inte normala människor sjukskrivna frivilligt heller, det är ju för att kroppen inte kan jobba. Man är ju inte sjuk frivilligt...

Sen finns det ju fuskande idioter som är för lata för att jobba och det är deras fel att inte ni sjuka får vara sjuka. Såna gör mig lika förbannad som de oförstående på försäkringskassan och riksdag och regering som bedriver hetsjakt.

Well, om jag blir så här arg så kan jag tänka mig hur arg du är som är en av de drabbade... :(

9 Motorcykeltjejen:

Ååå,, vad tråkigt...men hon mår nog bra i himlen, hon levde ju väldigt länge och fick njuta av sitt liv iallafall!



Jag hade en kanin när jag var yngre som hette Ronja, hon levde också som tur var länge, tror hon blev runt 6 år! Jag var 16-17 år när hon gick bort, å jisses, vad jag grät..



Jadu, det här med blogg.se´s sida.. jag hoppas verkligen att dom tar tillbaka det som var förut för detta är bara struligt..



Händer i helgen annars?

Kramar

10 pelle:

Nej, fasiken vad tråkigt du! Aldrig kul när ett djur dör.

Kommentera här: