Paranormal Activity

Spoilers förekommer! Tvärtemot vad filmens affisch rekommenderar så rekommenderar jag er att se denna ensamma och helst när det är mörkt. Tror det blir mer effektfullt då. Vi var två stycken och såg den precis nyss, innan solen gått ner. Fortfarande en del som var lite kusligt, så kan tänka mig att det är bättre under andra omständigheter.

Den scen som jag skvatt av mest, visste jag om skulle ske. Jag kände det på mig att nu händer nåt snabbt mot kameran. Men det tog lite tid och byggdes upp en aning så trots att man visste att det sker nåt nu så blev det som en överraskning. Det brukar vara sådana saker som skrämmer mig mest. Om allt är lugnt och sedan helt plötsligt så sker en sådan där billig "hoppa-till-effekt" så kanske man hoppar till, men man blir ändå inte så skrämd. Uppbyggnad är viktigt!

Jag gillar hur filmen gjordes. Effekterna var riktigt bra. En del har jag inte riktigt förstått hur de gjort än. Lågbudget är min grej känner jag. Det känns mer äkta och att denna film gjordes på en vecka i regissörens eget hem med hjälp av dennes kompisar och några okända skådisar känns jättekul! Och nej, man behöver inte tro på det övernaturliga för att gilla filmen.

Kommentera här: