Helgpassare på djurhem + Fars dag

Idag var jag och syrran till Djurskyddets djurhem utanför Karlstad för att vara helgpassare för första gången. Det kommer vi fortsätta med! Sysslorna bestod i att ge katterna mat och vatten, städa upp i burarna och ta bort i kattlådorna. Samtidigt så umgicks man mycket med katterna, gosade och pratade. En del var skygga så man tog det lugnt med dem, men en skyggis började faktiskt slicka på min hand. Han var en riktig sötis!

Det var fullt med kattungar där också. Älskar katter så jag blir glad när jag har katter runt mig, men samtidigt så finns en tragisk sida i det hela. Detta är katter som vanvårdats, kastats ut, varit sommarkatter och så vidare. Men de har tur! De hamnade på djurhemmet och har en chans att hitta nya hem. Många katter får tyvärr aldrig chansen, utan dör i det vilda.


Djurhemmet är riktigt fint med stora burar + uteburar till de flesta burarna. En del av burarna var dessutom sponsrade av olika företag som till exempel NWT, Bodyshop, S.A.T.S. m.fl.


Skylt som jag föll för utanför djurhemmet.

När vi kommit hem tog jag en tupplur. Sedan åkte vi till föräldrarna för att fira Fars dag. Mamma hade lagat jättegod mat! Pappa fick sin Fars dag-present i somras när vi var på Gotland, då jag och Robin bjöd på middag på Värdhuset Lindgården. Så mätt och trött som jag varit så har kvällen tillbringats med Robin framför tv:n.

Kommentarer:

1 Maol:

En katts ögon lyser skarpt på bilden. ^_^

2 iisabelle | fotoblogg:

haha, okej härligt!

jag är ju gotlänning :)

eller har jag redan sagt det?:)

3 Anonym:

Ja visst serru! =) Allt bra med dig idag då? kramar

4 Madde:

Nej hon har inte alls lika mkt bohem-stil som förut. det har blivit bättre ;)

5 Bella:

Såg riktigt mysigt ut :)

Snygg skylt också!

6 julia:

hihi, rolig skylt :)

Kommentera här: