Födelsedag

Jag och Robin hade gemensam födelsedagsfest den 9 maj förresten. Jag fyller år då och han fyller några dagar före. Det var skoj och många kunde komma. Jag har valt ut den bild som jag tycker är roligast. Den är lite suddig, men i soffhörnet har Jonathan (snart 1 år) egenhändigt precis lyckats omringa katten Yatzy som han var helt fascinerad av. Syrran och Thea tittar på.


Nu du katt ska det gosas!

Kommentarer:

1 Malin:

Varje år glömmer jag. :(

Förlåt! Och GRATTIS! Till er båda!

Kram!

2 Tess:

Svar Malin: Tack :-D

3 Anonym:

Gratti grattis

4 Linda:

Ah det är svårt men absolut vitt vin o blue nun är ju bara 8,5% så det hade jag inet valt hade nog valt ngt som är 12% iaf..blue nun blir för sliskigt..

När du är på systemet skall du komma på lapparna där det presenterar sött,fruktigt osv,sedan e det bilder typ räkor,gris osv..där skall du kolla efter 2 glas som skålar,passar bra att dricka rätt upp o ner o även till mat. Kan rekomedera Foot Of Africa,men som sagt kolla efter 2 glas dom brukar vara goda o köp inte fööör billigt heller.Jisses här kan jag prata på i evigheter älskar vin o dess historia etc.

5 Pamie:

Haha vad sött! Grattis i efterskott! Fyller själv på tisdag. :)

6 Nadine:

Va sött! :)

7 Pamie:

Sv: Tack så jättemycket! :)



Vad använder ni för kattsand? Haha visst var den rolig, HiTech lådan :P



Hoppas du får en trevlig dag! :)

8 sannie:

ha en bra dag :)

9 DG:

Grattis i efterskott, hoppas att ni fick en bra dag :D

10 Tess:

Svar Pamie: Sanden vi har heter "Everclean - multiple cat". Den kostar rätt mycket...189 kr för ca 11 kg, men den varar myyyycket länge.

11 Linda:

Ja hihi eller hur..=)då kan vi ju åka o kolla nästa gång i Norge nära o bra=)

Kommentera här: