Kall dag

Idag var en riktigt kall dag och stolliga jag fick ändå för mig att vara ute....2 gånger! Första turen blev till återvinningscentralen och sedan till ankdammen. Änderna verkade inte frysa alls.


Många änder i ankdammen.

Nu på aftonen blev det en tur till Myravallen där de har gjort i ordning en isbana. Åkte lite vingligt fram, men är nöjd med tanke på att jag inte åkt på några år. Jag kör med "herrskridskor" eller hockeyskridskor som de också kallas. Jag testade "damskridskor" (eller konståkningsskridskor) ett tag och det var omöjligt att åka på dem för mig. Jag är grymt imponerad av konståkare kan jag säga. Skulle vilja testa långfärdsskridskor någon gång. Har någon testat som kan dela med sig av sina erfarenheter om hur det är? Skillnaden på vanliga och långfärd till exempel?


Jag försöker se självsäker ut, men är allt annat än det. Körde självklart med hjälm och var nästan den enda vuxna som gjorde det. Anser att det jag har i huvudet är värt att bevara, gör inte de andra det när de är för "tuffa" för hjälm?

Kommentarer:

1 Finn:

åh, åka skriskor är alltid lika roligt! Jag har dock aldrig testat varken "damskriskor" eller långfärdsskriskor, fast skulle vara kul att pröva någon vacker dag.



Svar: Ja jag förstår mig heller inte på hur folk kan uppfinna dessa tider. Det som finns att uppfinna är redan uppfunnet ifall man inte ska uppfinna nya uppdateringar för gamla uppfinningar.



//Finn

2 Marie:

"många änder i ankdammen..." låter som en början på ett ordspråk ^_^

3 Tess:

Svar Marie: hehe...ungefär samma betydelse som "har inte alla getter inne" :-)

4 Anonym:

Såå kallt ute OCH inne, typ 18-19 grader hos oss. Hur kallt har ni inne?

5 Mirja:

Oj glömde skriva att det var från mig i förra kommentaren. :)

6 Tess:

Svar Mirja: Runt 19-21 grader beroende på vilket rum. Elementen är uppskruvade till max, men det går inte att få varmare.

Kommentera här: