Testa kändisfrisyrer

Vecko-revyn kan man ladda upp ett kort på sig själv och testa olika kändisfrisyrer. Jag gillar verkligen sådant så jag var där 1 sekund efter att jag hört talas om det. Här nedan är några resultat. Jag använde samma bild till alla. Ser ganska tokigt ut då bara Gwyneth Paltrow matchar min hudton någorlunda (mitten). Ashley Olsen (vänster) är något brunare och Jessica Simpson (höger) syns det väldig skillnad på. Vilken tycker ni är bäst och vad tycker ni om mig som George Clooney då? *garv*

Kommentarer:

1 Mirja:

Du passade väldigt bra i blont år, verkligen jättesnygg :)

2 Tess:

Tack :-) Menar du Gwyneth eller Ashley förresten? På Gwyneth hade jag turen att matcha hudton så det ser mer normalt ut också :-)

3 Mirja:

Den i mitten med rakt blont hår var finast

4 Tess:

Svar Mirja: Den gillar jag också. Tänk om man kunde fixa håret så att det blev blont utan att det sliter så mycket. Blankt långt hår är ju underbart! Vill ha! :-)

5 Mirja:

Ja men jag tycker verkligen du ska färga det blont, det var faktiskt jättesnyggt. Jag vill också ha sånt blont, struntar i om det sliter på håret, det är så snyggt. :)

6 Tess:

Svar Mirja: Jag är absolut nyfiken på att testa blont. Men tror jag tar det stegvis och gör det ljusare lite i taget i så fall. Men får se när det blir aktuellt. Håller på att spara ut håret nu och vill gärna ha 15 cm till innan jag är nöjd :-) Verkar som att det växer som gräs på alla andra, men på mig har det stannat upp :-/

7 ✿Linda H ✿:

jag har varit lite seg med bloggandet och att svara på allas kommentarer men nu är denna härliga helg slut och det är dags att ta sig i kragen!!

hoppas allt e bra med dig!

Kram

8 Ally:

haha :P men jag tycker du ska testa på ashleys frisyr, lite blonda lockar passade du i!

9 erika:

Nu har jag lakt upp ALLA klänningar från galan!vilken är din favorit ?

Kommentera här: