Kattbeteende 3

Jag har lagt märke till att när katterna äter så lägger Tetris sin svans över Yatzys svans. Idag lyckades jag fånga detta på bild. Lustigt!

Kommentarer:

1 Karina:

Hej,

Med "schysst tidsfördriv" var jag ironisk, jag syftar på personer som inte har någon aning om vad de vill göra och väljer att gå en mer eller mindre slumpmässig kurs endast för att få CSN-pengar för inkomstens skull.



Som jag förstår så är du inte en av dem. Du läser olika kurser för att det är kul och att du vill lära dig något, dessutom har du nytta av italienskan när du åker till Italien! Alltså, du behöver inte ta åt dig :) Hoppas att studierna går bra och att ni har kul i italien!



Vilken gullig gest av katterna, undrar om det är vanligt? Har själv haft katter men aldrig sett det.



Ha det gott!

2 Tess:

Svar: Jag tog inte åt mig så det är ingen fara :-) Undrade bara hur du menade och nu när jag förstår så håller jag med dig helt. Det är inget kul med folk som inte har något intresse för kursen de går, utan som bara gör det absolut nödvändiga för att stanna kvar och få ut pengar från CSN.

3 Tess:

Svar igen: Apropå katterna...De har gjort likadant varje gång de ätit i åtminstone en vecka nu. Vet inte när de började för man lägger inte märke till sånt i början :-)

4 Marie:

Aww!

5 Nikki:

sv: haha visst verkligen stor mardröm!

men jag gillar rosa men inte för mkt! <3

söta katter!

6 Daja:

så sött :P

Kommentera här: