Tur till Charlottenberg

Idag var jag med syrran till Charlottenberg. Fixade de sista julklapparna till Robins yngsta syskonbarn. Det blev lite ringande fram och tillbaka för jag går på vad jag själv gillade i deras åldrar, men man måste gardera sig och höra så de inte tycker det är totalt trist med det. Det blev bra till slut i alla fall, hoppas de blir glada! Handlade inte något mer förutom mat (och lite godis till Robin).

Jag fick även en insikt. Jag gillar inte tomtar, men tomtepysslingar är faktiskt helt ok. Tomtepysslingar är inte detsamma som tomtenissar utan är som den "gamla tidens" hustomte. Till julklapparna blev det därför julklappspapper med sådana små pysslingar. Eftersom det är så många julklappspapper som har något religiöst på sig eller kommersiella jultomtar så har jag haft lite problem (jag ÄR medveten om att jag är envis). Har mest kört enfärgat och satsat på band och rosetter, men lite omväxling är kul!


Julgranen i köpcentrat i Charlottenberg.

Kommentarer:

1 Mirja:

En liten fråga bara: Har ni fått en lampa i fläktkåpan än? Vi har fått allt färdigt utom just lampan och vi vet inte när det blir heller. Vet du nåt?

2 Maol:

Ja, som den tecknade serien vi såg på som barn på TCC. Jag har glömt bort dock vad serien hette. :P

3 Elin - Design&Makeup.se:

sv: Ja det är lite det som är svårt. Haha man får ge ett helt missvisande rim då helt enkelt ^^,

4 Maol:

Va? Det är ju så mycket man kan tänka sig VHS men inte DVD. :P

Kommentera här: