Sett Sex and the City-filmen igen. Ett inlägg om märkeskläder och ålder.

Akta er för spoilers! Tyckte fortfarande att det var alldeles för mycket fokus på märkeskläder. Jag har aldrig riktigt förstått grejen med att folk betalar flera tusen för ett plagg bara för dess namn. De kanske är snygga, men man kan få riktigt snygga kläder så mycket billigare. Eller det kanske bara är jag som tänker så eftersom jag aldrig har gott om pengar? I och för sig skulle jag inte betala 10.000 kr för en handväska ens om jag hade det.

Jag mindes en sak från när jag och syrran var och såg denna film på bio också. När Carrie tar av sig solglasögonen när tjejerna precis anlänt till Mexico efter att Big hastigt lämnat sitt och Carries bröllop så drog en stor "ÅÅÅÅH!" genom salongen. Ett åh som betydde, "vad hon ser ut, stackarn". Jag förstår inte det heller. Sara Jessica Parker var 43 år gammal när de spelade in filmen och i denna scen har hon nästan inget smink alls. Hon ser riktigt bra ut, men folk suckar ändå ett "vad hon ser tragisk ut".

Vad är grejen? Ska folk över 40 botoxa sig så att de ser ut som stela skräcködlor istället? Kan inte folk få åldras naturligt? Varför blir folk så förskräckta om en rynka syns? Jag har skrattlinjer runt ögon och mun och grubbellinjer i pannan. Det tycker jag visar att jag faktiskt gjort något. Jag har skrattat och jag har haft svåra tankar. Hellre ett liv som ger linjer och rynkor än ett liv som är blankt, stelt och innehållslöst!


Har ingen grubblarbild så det blir en leende bild istället. Visst är det inget fel på skrattlinjer? Thea och jag på en gångbro över floden Clyde i Glasgow, Skottland, september 2008.

Kommentarer:

1 Motorcykel...tjejen:

Hejsan!

Jag hade heller inte köpt en väska för 10000:-!

Men byxor kan jag faktiskt betala lite mer för, brukar köpa mellan 500-1500:- för ett par byxor.

Jag tycker huvidaken är att plaggen sitter bra sen om dom är billiga eller lite dyrare spelar ingen roll.



Å det är hemskt att alla håller på att botoxa sig...man bli äldre så är livet!

Däremot skulle jag få världens hängpattar efter man fött alla sina barn som man vill ha så hade jag nog gjort nåt åt brösten! ;) hehe..



Hur är det med dig annars?

Haft en bra jul?

Händer på nyår?

Kramar



2 vesna.blogg.se:

ja super fina e skorna.. dom passade till din bloggdesign faktiskt =) färgerrna =P

3 muffinsmartin:

Ja visst är den klockren ;) Tror det är flera videobloggare som känner sig träffade här!



Är allt bra med dig då? :D

4 pelle:

Du har så rätt så! Fler borde ha det här sättet att se på rynkor.



Och du, jag har också kört 8-bitar och Supernintendo barndomen igenom. Ändå lyckades jag fördärva mina tummar så pass ;D

5 Anja:

Svar:

Ja, det är så sexigt!

6 Anja:

Svar:

Fy vad jobbigt! Nej jag vet inte hur jag skulle överleva utan spets, det är allt jag använder typ :)

7 JESSICA:

usch gillar inte heller märkes kläder man kan få mycket snyggare kläder i billig pris

8 Bella:

Rynkor är ju naturligt! Det ser galet ut när 40- och uppåt-folk inte har en enda. Hej och välkommen till barbie värld...brr..

Kommentera här: