Ordning i skafferiet

Blev inspirerad att fixa till lite i skafferiet av Nina's inlägg om sitt skafferi. Nu är hennes skafferi 100 gånger finare och charmigare än mitt, men kan säga att det blev mycket trevligare ändå efter att jag kastat alla fula kartonger och påsar och förvarar i plåtburkar, tupperware och glasburkar istället. En klar förbättring som jag kommer fortsätta jobba på genom att till exempel införskaffa fler plåtburkar. Som vanligt så blir jag så engagerad i att fixa till nåt så jag glömmer ta en "före-bild"...






Kommentarer:

1 NIna:

Men ÅÅÅHÅÅÅ så fint. Kul att kunna inspirera. Å tack för dina fina ord. Nu kommer det säkert bli mkt roligare att plocka grejer ur det skafferiet.

Förresten skulle du kunna sätta på kantband på hyllorna eller lägga snygg vaxduk som "hyllpapper". Fast det är fint som det är också.



Ha en fin kväll!

2 Mirja:

Fint! Jag älskar verkligen plåtburkar, det ser så härligt gammaldags ut! :)

3 Tess:

Svar Mirja: Tack :-) Jag också. Har samlat plåtburkar i ett par år, men har väl varit lite "hemmablind" eller liknande för har inte insett att man faktiskt kan förvara saker i burkarna också och inte bara ha till prydnad :-D Nästa grej i skafferiet blir att jag ska fixa till lite mer gammaldags etiketter istället för de tillfälliga som sitter på just nu och så ska jag leta efter kantband och vaxduk till hyllorna :-)

4 Bella:

Nice!



Ja de verkar tycka att man är en fullkomlig idiot för att man inte tar sprutan, trött på det.



Ja, skulle inte ens önska min värsta fiende cancer, fy fan.



Dejt imörrn? :)

5 Mirja:

Var köper man kantband? Säg till om du hittar för det vill jag också ha. :)

6 Tess:

Svar Mirja: Ingen aning, men säger absolut till om jag lyckas hitta nåt :-) Tänkte börja med de vanliga affärerna och sedan testa tygaffären så får vi se...

Kommentera här: