Ny bakgrund

Idag var jag till Annelie på bloggträff. Vi knåpade på hennes bloggdesign för att hon skulle få en mer personlig sådan. Det blev jättefint tycker jag. Kolla in: Bellas blogg. Vi hade kul under tiden, men ibland var det även frustrerande. Till exempel så lyckades vi inte byta färg på länkarna Permalink, Trackbacks o.s.v. Tips uppskattas!

När jag var där blev jag störd på min egen blogg. Skärmen där är bredare än min och därför blev måtten helt åt skogen och layouten var inte alls snygg. Därför har jag även gjort om lite i min egen blogg nu, lagt in ny bakgrundsbild som ska täcka hela skärmen och centrerat allt istället för att ha specifika mått från vänster sida. Självklart så matchade inte de tidigare färgerna vid omrenoveringen så då fick jag ändra på färgschemat också. Det finns en del småplock kvar att göra, men i stora drag är jag nöjd nu. Hoppas ni gillar den nya designen! Min bakgrund är från: LayoutSparks.com.

Förresten så använder jag textsnittet Century Gothic i bland annat menyn under headern. Har ni inte den så finns den att hämta om ni klickar på dess namn.

Kommentarer:

1 Yun:

Hej.. du går in på stilmallen och leta efter denna kod:

.entrymeta {

background: #666666;

font-family: tahoma,verdana, arial, sans-serif;

font-size: .7em;

font-weight: normal;

font-style:italic;

color: #000000;

padding: 5px;

margin-bottom:50px;

border: solid 4px #666666;

}

2 Bella:

Fint du har det :)



Jag gick in och gjorde som Yun skrivit här i ditt inlägg, funkade inte. Skumt ey?

3 Bella:

Ja jag vet inte vad som hände, men nu är det svart igen, höhö.

Men inläggen går det inte att ändra färg på, testat det du skrev, buhuuu!

4 Bella:

Nu jävlar äntligen!

Tack tack tack igen! :)

Kommentera här: