Mat

Gordon Ramsey är en rolig man som säger vad han tycker. Undrar hur många vegetarianer han gjort arga? I senaste Hell's Kitchen på TV3 blir deltagarnas uppgift att laga en egen vegetarisk rätt. Innan uppdraget yttrar Ramsey orden: "Det finns inget jobbigare än vegetarianer." Jag tycker alltid att de "finare" restaurangerna har få rätter att välja bland och det kanske är därför vegetarianer anses jobbiga. De vill ju ha något som kanske inte ens finns på menyn.

Personligen så har jag inte råd att äta på någon av Ramseys restauranger (om han har dem kvar...läste om något ekonomiskt trubbel för ett tag sedan så vem vet...). Ifjol när jag och pappa var i London så hittade vi en Ramsey-restaurang på Heathrow när vi skulle flyga hem. Priserna!!!! Yikes! Undrar om maten är så god att den är värt det? Jag tror mycket av priset beror på namnet, precis som med märkeskläder.


Ber om ursäkt för den kassa bilden. Hell's Kitchen går samtidigt som Brothers and sisters så jag spelar in på VHS och kollar på efteråt. När man pausar på VHS blir det vääääldigt grynigt som ni ser.


Kommentarer:

1 Johanna:

Åh! viss är Englan underbart? Jag har vart där 5 gånger, har vart i London 2 och sen har jag vart i Reading, Grantham och Leicester Alla ställen är fina på sitt sätt. Men jag gillar nog reading mest, det är inte för stort men inte för litet heller. Jätte mysigt! :D

Vad har du gjort när du har vart där då?

Kram

2 Tobias:

Alltså du blandar ju inte fetaost och korv, har det till bara :D gott!

3 Tobias:

Äter det inte i samma tugga ;)

4 Maol:

Klart man blir sur om det finns 20 vanliga rätter att välja bland och bara 2 vegetariska. :P Inte så stor variation liksom.

Alger smakade som slemmig fisk he he. Jag kommer nog inte äta alger så som jag gjorde sist, det blev för mäktigt. Jag ska nog testa på en jansson frestelse variation med alger istället för ansjovis som en i butiken LIFE tipsade om.

Kommentera här: