Arvikamârten

Så har årets Arvikamârten passerat. Det var riktigt lyckat i år, till och med solsken emellanåt. Gick på stan med syrran och tittade på en hel del grejer. Blev några inköp till hemmet och djuren, men hittade även en liten sak till mig själv. Ett par örhängen med Queen-kronor kunde jag bara inte låta bli. Efter det blev det en snabb tur hem för att fixa sig lite och sedan åkte jag till en bekant på kålsoppa. Det är något som jag aldrig gillat förut, men i år var det faktiskt gott. Är man på väg att bli vuxen eller? Vad står härnäst på tur? Ska jag börja gilla kaffe också? Urk...blotta tanken!

På kvällen var jag och Robin på fest hos Lisa och Adam. De har flyttat in i min gamla lägenhet. Det ser verkligen annorlunda ut jämfört med när jag bodde där. Så kul att se! De har verkligen fint! Det var rätt skoj att festen flyttades från köket till vardagsrummet till köket hela tiden också. Ena stunden var nästan alla i köket, sedan var nästan alla i vardagsrummet och så vidare. Det blev lite skumt kylskåpspoesi-skapande i köket och i vardagsrummet pågick en ballongfajt vid några tillfällen. Lite farligt med levande ljus så några ballonger small ganska fort.

Sedan blev det en tur till tivolit för mig, Robin och Jörgen. Tagada är en stor favorit för mig även fast jag blir totalt blåslagen i den varje år. Har ett ganska stort blåmärke på ena armbågen nu efter att Jörgen landade på den en gång. Förutom Tagada blev det Radiobilar, Spökhuset och Draken. Draken är egentligen en barnkarusell, men jag gillar uttrycket "man har bara så roligt som man gör sig", så därför har jag jätteroligt i den. Barnasinnet har jag fortfarande kvar. Kan konstatera att det var en rolig och lyckad mârten!


Jörgen och jag i Tagada. Robin gillar inte den så han stod bredvid och tog kort istället.

Kommentarer:

1 Marie:

Så glad Jörgen är ^_^

2 Tess:

Ja, trots att han till att börja med egentligen inte ville åka Tagada...hehe :-)

Kommentera här: