Resan till Sydkorea våren 2024 (31 mars)

En hel dag försvann i resande (vi hade bokat Lufthansa hela vägen så slapp krångla med väskorna vid mellanlandningen). Cirka 15 timmars sammanlagd resa (Landvetter-München-Incheon) och en tidsskillnad på 7 timmar gjorde att vi avreste vid lunchtid den 31 mars och kom fram på förmiddagen 1 april. Jag hade inte flugit på strax över 10 år, men det var sig likt. Bästa grejen var att man på det längre flyget mellan München och Incheon kunde söka på film baserat på land och jag hittade en hel del koreanska filmer! Sist jag flög långflyg var för 16 år sedan och då fick filmerna på loop och urvalet var verkligen inte så rikt som nu. Klarade att sova lite, men två filmer blev det.
 
Vacker väggmålning på Landvetter av Shai Dahan!
 
 Så länge sedan jag såg en sådan vy personligen! Över 10 år sedan.
 
 Middagen hade koreanskt tema, vilket var toppen! Äta koreansk-inspirerad mat och se på koreansk film... Komma in i det koreanska innan vi ens var framme i Sydkorea <3 Det var två rätter att välja mellan och jag valde vegetarisk dumpling med krämig spenat.
 
 Detta var utbudet på ditresan. Jag såg Concrete Utopia och Sinkhole. Har haft båda på min lista ett tag, men de har inte funnits tillgängliga på de tjänster vi har på tv:n. Båda var bra, men jag föredrog Concrete Utopia som var mer seriös.

Kommentera här: