Falkenberg - Skrea Strand och camping samt Vallarnas Friluftsteater

Mina föräldrar fick biljetter till årets Sommarbuskis i Falkenberg på sin bröllopsdag (40 år!)! Lilla familjen blev med förstås. Vi hade bokat stuga på Skrea Camping. Planen var att ha så nära Vallarnas som möjligt. Det var en mysig stuga som låg nära stranden. Några 100 meter att gå bara, raka vägen. Vi käkade pizza innan vi tog en promenad för att se oss om (det låg två pizzerior nära campingen). Campingen var full av vildkaniner! Var man än tittade fanns det kaniner i olika storlekar. Stranden var fantastisk! Blåsigt, men några tuffa personer badade. Connor hann både att spela äventyrsgolf och bada i poolen innan det blev dags för föreställning.
 
Bredvid Vallarnas fanns en häftig lekplats som även hade minigolf, skatebana etc. Vi hann kolla in lekplatsen i alla fall. På plats på Vallarnas Friluftsteater höll de bra på avståndet mellan olika grupper. Vi hade ingen annan i närheten av oss. Många tomma platser emellan. Showen blev en nostalgitripp för oss som var med på 90-talet. Blyge Örjan, Augustina, Olvert och andra bekanta figurer. För Connor var det ju första buskisen. Någon gång då och då tyckte han det var kul! Lite för långt för hans smak dock (showen var 2 timmar med ca 20 minuters paus i mitten). Blyge Örjan (Jojje Jönsson) är min favorit och han höll än. Jag är även grymt imponerad av Siw Carlsson och den energi hon har med sig på scenen!
 
Skrea Camping.
 
Vår stuga hörde till kategorin Västbostuga.
 
 Sovloft.
 
 På väg till stranden.
 
 Så vackert! Och vilken mjuk sand!
 
 Väl värt ett besök om ni är i Falkenberg!
 
 Sanddyner, snäckor...
 
 Vidsträckt hav.
 
 Vackra blommor!
 
 Kaniner!
 
 Äventyrsgolf. Det var 9 banor. Connors omdöme var att de var basic. Helt ok, men hade varit kul med någon mer speciell och/eller tema.
 
 En del av den häftiga lekplatsen vid Vallarna. Det var så kul att se något annorlunda! Hade jag inte haft klänning på mig hade jag nog krupit in jag också.
 
 Snart dags för showen!