Gûnnerskemârten 2023

Efter 3 års uppehåll blev det en Gûnnerskemârten igen! Vädret var fantastiskt under dagen, trots en disig start på morgonen. Knallar fyllde nästan hela området tillsammans med mârtens egna hoppborg, lotteri, servering etc. Ballongerna sålde slut!! Jag hade skaffat 90 stycken. Otroligt! Lotteriet på 2000 lotter sålde också slut. Det var mycket folk och stundtals rätt trångt, men trivsamt trångt om ni förstår.
 
Folk verkade överlag vara på glatt humör och tyckte det var kul att det blivit en marknad igen. Jag hade lite slit på morgonen att få i ordning innan försäljare kom till logen och hade även ansvar för platsanvisning ute på området, men sedan flöt dagen på riktigt bra. När jag inte sprang runt på området så satt jag på logen vid Bygdelagets bord. Delade ut två babypaket och sålde en del kartor, klistermärken, kepsar och liknande. Gosade med hund hann jag också med...haha... En lyckad dag!
 
Vi hade även med lite information från Arvika Turistbyrå vid Gunnarskogs Bygdelags bord.
 
 Mums! Jordgubbarna var tillbaka!
 
 Har medvetat valt en bild där folk är vända från kameran, då jag inte hade möjlighet att fråga alla. Här syns en liten del av marknadsområdet.
 
 Köpte med godis till familjen (Smidheda lakrits) och gosig pläd till jättebra pris (HEMA-butiken)!
 
Lite grejer från 15-kronorsmarknaden, goda jordgubbar, fönsterdekoration (Änglafrid) och gräslök samt tvål (Möllers bigård).