Äntligen hittat bra shorts till Connor + lite mer!

Av någon anledning så är shortsen på pojkavdelningen så långa att de inte borde kallas för shorts. När Connor har dem på sig så är de ett par centimeter ovanför ankeln på honom så de ser snarare ut som urvuxna långbyxor. Men idag lyckades jag hitta sköna och passande shorts på flickavdelningen till Connor istället.
 
Förstår verkligen inte varför barnkläderna ska vara markerade på det viset. Folk kan väl använda ögonen och hitta det de letar efter ändå? Det blev tre par shorts där och ett par från pojkavdelningen, men som vanligt fick jag ta en storlek större på flickavdelningen för att få samma storlek som på pojkavdelningen. Larvigt när det ska föreställa centilong. Jag gillar att handla barnkläder, men just denna tydliga indelning och dessa "pekpinnar" som finns kan göra mig irriterad. Idag hade jag en något bättre dag så jag tyckte mest det var löjligt. Alla får handla det de vill till sina barn, men JAG skulle gärna vilja ha lite mer alltihop och mittemellan.
 
3-pack kalsonger blev det också eftersom vi nu i sommaren ska köra "blöjfri" oftare. Sammanlagt fyra par shorts i härliga färger. Allt från H&M.
 
Connor fick en bok om Chuggington där det även ingick klistermärken. 39 kronor på ICA Maxi.
 
På ICA Maxi hittade jag även en skön sport-bh. Kan vara bra att ha två ifall en är i tvätten.
 

Från IKEA kommer dessa härliga kuddfodral!