Till Sundsvall för att överraska <3

En vän fyllde 40 år för några veckor sedan och vi ses tyvärr alltför sällan på grund av långdistans. Därför bestämde jag och syrran oss för att åka upp och överraska henne. Det snöade rätt rejält på uppvägen. Jag körde till Mora och så bytte vi av där. Vi hade hemlig kontakt med hennes sambo så hon skulle vara hemma och så bara dök vi upp. Surprise! Det var härligt! Vi hade en mysig kväll med mat och vin.
 
Dagen efter hade vi bokat dagspa på Hotell Södra Berget som vi tog med henne på. Ett jättefint spa med många olika grejer! Jag föll speciellt för vilovaggorna. Det var som stolar som vaggade en lugnt och fint samtidigt som en eld sprakade i rummet och lugn musik spelades. Andra gången fick vi stolar precis vid panoramafönstret och utsikten var otrolig! Det var stora fönster överallt så man kunde se ut över vyerna medan man låg i poolerna eller satt i bastun. Underbart! Innan vi åkte på spa hann vi upp på Norra Berget också för att köpa lite gott och gosa med en get.
 
Hemåt dagen därpå var både väder och väglag helt annorlunda så det gick snabbare. Vi turades om samma rutt så jag tog över från Mora. Tack för denna gång Sundsvall!
 
Vi lunchade i ett snöigt Mora på vägen upp till Sundsvall.
 
 Det var snöigt vid Trönö kyrka också. Tips om ni ska norröver och vill rasta. Mysig lanthandel här!
 
 Dagen för dagspa vaknade vi upp till fantastiskt väder!
 
Utsikt från Norra Berget. Utsiktstornet var inte öppet för säsongen än, men utsikten var fantastisk ändå!
 
 Utsikt från Södra Berget.
 
 Även på våningen för bar och mindre måltider hade man gjort det mesta av utsikten!
 
 Till vänster ser ni ett vitt torn. Det är utsiktstornet på Norra Berget som såg litet ut från Södra.
 
 Testade den lokala ölen Alnöl lager. Den var riktigt god!
 
 Vilovaggorna som jag nämnde i texten. Och den utsikten!
 
 Sundsvall by night.

Kommentera här: