Made in Asia-mässa 17-18 juni 2023

Praktiskt att bo på hotellet vägg i vägg med mässan! Vi var där när de öppnade på lördagen och gick runt och kollade på allt. Connor ville gärna träffa och få en autograf av Takahiro Yoshimatsu, en animekreatör från Japan. Men han blev så nervös när det var dags så det var nästan han gick därifrån. Jag peppade och pushade och uppenbarligen på rätt sätt, för han vågade sig fram med mig. Han sa till och med ett arigatou när autografen överlämnades. Så stolt över honom! Jag vet hur svårt det kan vara med nya erfarenheter ibland, men man växer av dem.
 
Efter autografen var Connor nöjd och ville tillbaka till hotellrummet. Så jag blev med honom dit och återvände sedan till mässan. Kunde kika runt lite mer när jag var på egen hand. Såg ett fantastiskt trumuppträdande med Taiko Shin Kai! Gick rysningar genom kroppen på mig (på ett positivt sätt). Lyssnade när Futoshi Higashide och Takahiro Yoshimatsu pratade om att skapa anime (mest för att kunna berätta för Connor, då anime inte riktigt är min grej). Såg ett uppträdande med artisten Mion från Japan (vilken röst). Pratade med cosplayaren Mayo Cosplay. Såg när det lagades mat, när det spelades Go och Mahjong, kampsporter av olika slag, kpop-dans och så vidare. Det var härlig stämning på mässan!
 
På söndagen gjorde vi en snabb sväng in på mässan och jag shoppade en hög med koreansk film. När Connor var nöjd så åkte vi inåt Stockholm centrum. Tyvärr missade vi uppträdandet med kpop-artisten Holland då vårt tåg gick hemåt en dålig tid. Men tack vare en härlig chattgrupp jag är med i på Messenger (med medlemmar från en grupp på Facebook som handlar om koreanska filmer och serier) fick jag se bilder och videoklipp från uppträdandet medan vi satt på tåget i alla fall <3
 
Connor får autograf.
 
Samtal med Takahiro Yoshimatsu och Futoshi Higashide.
 
 Taiko Shin Kai.
 
 Handkontrollen funkade så man kunde spela. Fanns en del coola grejer på mässan!
 
 Jpop-artisten Mion. Det var fart i henne! Otrolig röst!
 
 Jag pratade med en känd och erfaren cosplayare. Hon cosplayar mycket Gensin Impact, men en hel del annat också så hon har fångat Connors ögon. Hon gav lite råd och var mycket trevlig! Autograf till Connor förstås.

Kommentera här: