Shoppat i Ullared augusti 2016

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så var huvudsyftet med trippen till Ullared julklappar samt några födelsedagspresenter. De lägger jag inte upp i bloggen, av förståeliga skäl, utan här är det övriga. Vi var även in på Bloms i Mellerud på hemvägen så den bilden dyker upp på slutet.
 
En ny kattleksak är ett måste vid varje besök! Och här ser ni hur uppskattat det är.
 
 Samt här. De är helt stolliga i leksaker. Hmm...lång tunga Tetris har...
 
 Barnkläder, särskilt vinterkläder, sparar vi massor på att köpa där. Vi har kört med On the Peak i flera år nu då det märket varit väldigt bra. Varmt och torrt länge!
 
 Balettkläderna säkrade, likaså lite nya vantar och mössor inför den kallare säsongen. Långbyxor, strumpor och gympabyxor.
 
 Tröja, byxor och två pyjamas. Tänk att det fortfarande finns färger och mönster som Connor inte haft. Genom åren har han haft väldigt många olika Pettsson & Findus.
 
 Långkofta och en big t-shirt att sova i till mig.
 
 Föll direkt för den tröjan och blev glad när det äntligen fanns lite roliga tryck på kalsongerna igen. Önskemålet vore att det fanns sådana roligare tryck på trosor, men kalsonger är bekvämt det med.
 
 Kaningodis, små post-its, powerbank (laddare till mobilen), högtalare till datorn, sugrör i papp, sugrörshållare (sååååå fin!) och två durkslag.
 
 Hamstrat så jag kan förbli blond inför nästa besök som brukar ske i maj. Halva priset på hårfärgen där jämfört med billigaste stället annars så då passar jag på. Ögonskugga, blankt nagellack, BB cream för ögonen och så en body wash till Connor.
 
 Julklappspapper och presentpapper.
 
 Ett extra linne till Connors balett och sedan ett par vardagsbyxor som var såååå mjuka! Detta från Bloms.

Kommentarer:

1 ellia:

Älskar Ullared!!!
Grym planering att köpa julklappar!!

2 Angelica:

Oj, så mycket kul/fint du verkar ha hittat!

Kommentera här: