Bilstol till Connors dockor

Det blev en tur till Charlottenberg idag för att hämta en sak som jag köpt på Köp och Sälj på Facebook. Passade på att skaffa lite andra grejer som saknades här hemma när vi ändå var där. Syrran var också med och Connor var på bushumör så det var nog bra att vi var två. På Rusta testade han skateboard, sparkcykel och crosstrainer och ville inte lämna affären...hehe...
 
Connor blev så glad över saken som jag köpt på Köp och Sälj. En bilstol till hans dockor. En av dockorna fick prova på direkt.

Kommentarer:

1 Nathalie - bebis på väg <3:

Nae men jag håller med dig till viss del där:) dock nu när jag får välja kläder till lilltjejen så älskar jag att kolla på just tjejavdelningen:)

Svar: Hade jag en dotter skulle jag nog kolla på båda avdelningar ändå, som jag gör nu med min son :-) Praktiska, lekvänliga och färgglada plagg. Absolut inga krusidullklänningar eller så, i alla fall inte förrän hon vore äldre och om hon valde det själv :-) Tycker det blir så extremt ibland, när speciellt flickor har kläder de inte får leka i för att de inte får smutsa ner eller råka ha sönder.
Highlandertess

Kommentera här: