Utmaning tv-serie intro/slut/musik

Syrran har hittat på en utmaning som jag hoppar på.

Tv-serie intro/slut/musik som gör/får mig:

Glad
Ledsen
Frustrerad
Rädd
Får gåshud av
Att vilja byta kanal
Stanna bara för introt
WTF?
Skratta
Sjunga medFörsta blir ett intro som gör mig glad. Jag har valt:

Highlander - säsong 6.
Alla säsongerna har bra intron, men detta gör mig extra glad för att Peter Wingfield är med (dock så var säsong 6 den sämsta säsongen av serien i mitt tycke).


Kommentarer:

1 Petra:

Vilken rolig utmaning!

Tyvärr har jag ingen tv, så jag har inte koll på sånt alls. Annars hade jag också hakat på.

2 tess:

Nej ja menar säger man NOG... hallå man vill ju inte bli tagen i någon kontroll för att man på apoteket TROR... man vill ju ha allt rätt å klart de kan ju bli riktigt besvärligt annars. I ett annat land kanske man inte bara får medicinen omhändertagen. Man kanske rent av blir omhändertagen själv. Jag vill inte stå i den situationen. så nej detta var inte bra alls.

3 FowZie ♥ ~ pojkfixerad Eskilstunabo:

Jag är en av många bloggare, stora som små som har startat en spridning så kallad: KROSSA SAMHÄLLSIDEALET! (: nu försöker jag se hur många som faktiskt påverkas av ideal.. om de är så farligt som alla säger. blir du påverkad av de som "krävs av en", i såfall på vilket sätt,?annars kämpar vi ju kraftigt mot något som vi bara fått för oss finns..

4 Helena:

Verkar vara en rolig utmaning! Kanhända att jag hakar på -om jag lyckas hitta lämpliga intron. Jag ser nästan aldrig på TV numera, men förr såg jag både det ena och det andra, så jag kanske hittar några "gamla godingar". Håll utkik i min blogg! :)

Kommentera här: