Ny header

Kände för lite förändring så det fick bli en ny header. En av bilderna från den förra fick bli med. Känner mig lite ego som har bilder på mig själv, men det är utifrån mitt perspektiv som bloggen skrivs så det är ändå ganska logiskt.

Bildbeskrivning från vänster till höger:

♦ Fyra tjejkompisar och jag på en bro strax söder om Glencoe i Skottland, maj 2007 (jag syns i min klarblå jacka).
♦ Jag framför scenen då jag och pappa var på 46664-konserten (Nelson Mandela) i Hyde Park, London, juni 2008.
♦ Jag bredvid Freddie Mercury's port för tredje gången i London (samma resa som ovan).

Som svar på en fråga jag fått...It's a kind of magic som det står i/på min header finns där av flera skäl. Det mest uppenbara är för att jag gillar Queen och It's a kind of magic är en av deras låtar. Den skrevs till filmen Highlander, vilket också är ett skäl till att titeln är med. Mitt namn är från både mitt intresse för första och fjärde filmen samt tv-serien och mitt STORA intresse för Skottland och då speciellt Högländerna.

Som ett lite mer långsökt skäl till varför låttiteln står med så är det för att jag vill påminnas om det positiva i världen. Även när tragiska saker händer och allt verkar mörkt så finns det ljuspunkter. Ett önskat friskt barn som föds, ett par som hittar varandra och blir kära, första gången då en tidigare skygg katt hoppar upp till en och vill kela, första vårdagen då fåglarna kvittrar och solen skiner, när den första snön faller, när tussilagon lyser gul i dikeskanten och så vidare och så vidare! Fyll gärna på med mer positiva saker! Saker som får en att känna att "It's a kind of magic"!

Kommentarer:

1 Estefany:

din musikspelare till väster var ju hel cool!:D:kram

2 Tess:

Svar Estefany: Tack :-) Tyckte den passade mig. Jag är uppväxt med kassettband så det är lite nostalgi.

3 Elins blogg - foto & vardag.:

ja precis man måste ju ge det en chans :D

4 Anonym:

sv hej jo helgen var underbar tillbaka från landet nu ps din header vet inte den kanske inte var klar men jag kan inte se några bilder bara en blå ruta ps förut kunde jag se den gamla alltså ;-) he he

5 Tess:

Svar erikasfashion: Konstigt. Jag ser headern...du får gärna kolla på det igen efter en stund och se om den dyker upp. Kanske är någon fördröjning...Hoppas det iaf, annars får jag börja pyssla igen :-)

6 Anonym:

sv HEJ NU "FUNKAR" HEADER DE VA U TUR HE HE



snowboard om man bara över lite ...

Kommentera här: