Resan till Sydkorea våren 2024 (10 april)

När vi kommit med flygbussen in till centrala Göteborg var klockan strax efter 1 på natten. Sista anhalten för mig innan jag skulle med tåg hemåt nästa dag. Jag hade bett om sen incheckning på hotell Scandic Europa och fått det godkänt. Samma hotell som jag bodde på innan avresa. När jag skulle checka in sa receptionisten att jag hade tur för det var fullbokat. Eh, tänkte jag? Vad betyder det? "Du har blivit uppgraderad till svit" sa han sedan. Samma kostnad som för rummet jag bokat.
 
Det här är nåt som jag hört om, men det har aldrig hänt mig. Men NU hände det! Mitt i natten, när jag var helt själv...hahaha... När jag kom upp till sviten så undrade jag vad jag skulle göra med allt utrymme helt för mig själv! Den var större än vår lägenhet. TVÅ badrum fanns det också (min dröm att ha hemma)! Det stora var riktigt lyxigt med stort badkar med jetstrålar, stor fin dusch och en bastu. Jag ville använda allt, men behövde ju sova också. Det var skönt att få duscha efter sammanlagt 15 timmar på flyg!
 
Orkade upp till frukost ändå och sedan slappade jag på rummet tills det var så nära utcheckning som möjligt. Det var nämligen 3 timmar mellan utcheckning och tills tåget skulle gå hemåt. De timmarna spenderade jag på tågstationen då jag inte orkade nåt annat (särskilt inte med bagage). På grund av banarbete hämtades jag av familjen redan i Säffle istället. Den kvällen var båda katterna som klister på mig...haha...
 
En del av sviten.
 
TV-delen i vardagsrummet.
 
Sovrummet.
 
Stora badrummet.
 
Härligt!
 
Lyx!
 
Lilla badrummet.
 
Utsikten från fönstren.