Vårmarknad i Gunnarskog 2022

Tiden blev för knapp för en Gûnnerskemârten, men det blev en Vårmarknad i Gunnarskog i alla fall! Jag jobbade hela dagen så hann inte ta så många kort för egen del (tog däremot en hel del både med jobbmobilen och kameran för jobbet). Det strömmade till en del folk, trots en regnig förmiddag. På eftermiddagen blev vädret bättre.
 
Det var kul att se allihop och särskilt barnen som sprang runt med ballonger och hoppade i hoppborg etc. Jag fick en paus ungefär mitt på dagen så jag kunde gå runt och shoppa lite och äta lunch. Dagen efter var stel, smärtande och trött, som det brukar bli när jag gjort mycket (livet med kronisk smärtproblematik). Men det var en lyckad och kul dag ändå! Skönt att ha lite ledigt och ta igen sig efteråt bara.
 
(För er som inte vet så är min arbetsgivare Gunnarskogs Bygdelag en av föreningarna som är med  Mârtens-Alliansen Gunnarskog som brukar anordna Gûnnerskemârten.)
 
När jag inte var ute på marknadsområdet för diverse ärenden så höll jag hus här, där jag sålde lite produkter och kartor för Gunnarskogs Bygdelag.
 
 Dessa sötnosar pratade jag med <3 Jag tycker det är så roligt med lite liv på marknader!
 
 Urpo Granat har en hel del häftig träkonst. Eller om man ska kalla det motorsågskonst, då det är det verktyget han använder.
 
 Team Treske visade lite grejer och hade ansvar för ballonger och hoppborg. Det blev en hel del ballonger under dagen.
 
 Deodorant från Forever Living, ljus och ljuslykta från Din Inre Kraft, träkåsa handgjord av Mats Lövkvist i Fredros, tygpåse med reflextryck från Crafoords Grafiska.
 
 Fisk från Mor Carins och ägg från Forsbacka Gård.
 
 Fönsterpynt från loppis och fönstersmycke med chakrafärger från Änglafrid.

Kommentera här: