Årets påskbrev 2019

Som tidigare år engagerar jag mig inte i påsk då jag inte firar den högtiden, men jag hjälper förstås Connor att få till lite roliga påskbrev. I år gjorde jag tre nya med Minecraft-tema och så skrev jag ut några favoriter från tidigare år då det var Pokemon och Mario-tema. Connor är inte så pysslig av sig, så att ordna påskbrev som är mer i hans stil blir mycket roligare än om han skulle måla vanliga påskbrev. Traditionen är ändå menad att vara rolig och inte kännas som ett måste.
 
En del har varit lite frågande under åren förresten... Det här med att jag inte firar en del högtider som "alla" firar. Hur det skulle påverka och eventuellt begränsa mitt barn. Jag förstår att man har tankar kring sådant man är ovan och jag tycker bäst om när folk frågar istället för att själva förutsätta. Som ni märker gör jag inget för att hindra att mitt barn deltar i traditioner och högtider som jag själv inte firar. Jag till och med hjälper honom att få som han vill och möjliggör. Vi har öppna samtal om allt och han vet varför mamma inte firar och att när det gäller honom så gör HAN som han vill av de orsaker han har. Det är just det här jag velat ha. Att han har friheten att välja själv. Oavsett vad NÅN annan vuxen anser.
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Hej. Dina påskbrev. Vart har du hittat dem ? Min son skulle älska dessa teman ....
Mvh Helena

Svar: Hej! Jag har hittat teckna-figurer på nätet och lagt ihop dem med påsktema i ett bildprogram :-) En del har jag ritat själv, så det är ett hopkok av lite allt.
Tess

Kommentera här: