Inköp Ullared våren 2018

Har inte tagit bilder på presenter som är till framtida kalas och eftersom Connor köper det han vill ha för sina egna sparade pengar mer och mer så blir det inte så mycket barngrejer. Förutom kläder då. Vid ett tillfälle frågade han lite oroligt om han skulle betala för de kläder han skulle välja ut i affären. Han blev lättad när jag sa att det är sånt barnbidraget är till för...hahahaha...
 
Vi hade kattvakt under helgen som vi tackade med blommor och choklad. Jag ångrar att jag inte köpte med några sådana krukor till oss också. Hoppas de finns kvar nästa gång!
 
 Kattmöbel.
 
 Connor älskar både boksagor och cd-sagor. Böcker har vi gott om, men cd-sagor har han hört desamma rätt många gånger. Tänk lyckan att hitta en box med 12 (!!) sagor! Toppen! Sedan blev det även en skojig leksak som snurrar på ens arm.
 
 Connors säng svämmar över av kuddar och gosedjur, men självklart går det inte att motstå en kudde i paljetter som man kan göra mönster i/byta färg på.
 
 Bubblor bubblor bubblor.
 
 Överkast till Connors säng, saftglas i bärare (hade redan tre stycken sådana, men det räckte inte till på Connors kalas ifjol så garderar med en till), målarbok för vuxna, vattenballonger, kattgodis och Lego.
 
 Så här nice blev överkastet. Väl värt de 149 kronorna!
 
 Presentpapper, hårfärg, duschkräm, smink, örhängen, deo och Första hjälpen-kit (lagom stort så jag kan ha med det på vandring).
 
 Närmare bild på de små sakerna.
 
 Barnkläder i storlek 122-128 samt en flytväst 20-30 kg.
 
 Detta valde Connor till skolavslutningen. Han har börjat gilla grönt igen.
 
 Närmare bild på slipsen.
 
 Underbar tröja! Så härlig modell och skönt material!
 
 Bomberjacka.
 
 Yogabyxor. Väldigt skönt material!
 
 Yogabyxor. Mer som träningsbyxor i material.
 
 Snygg detalj på yogabyxorna.
 
 Parkasjacka.
 
 Fantastiskt skön klänning! Så sval!
 
 Byxor som var på utförsäljning så de kostade 30 kronor!
 
 Fritidsbyxor. De sitter riktigt bra! Ska invigas på vandring till sommaren.
 
Connor valde sommarskor på Sko-Boo. Och här ser ni det gemensamma jag nämnde i inlägget om hans vårskor. Han lyckades alltså hitta höga springskor, låga springskor OCH sandaler med Spider-Man.

Kommentera här: