Satt upp affischer för Homeparty med Gudrun Schyman

Gudrun Schyman kommer tillbaka till Arvika för ett Homeparty på Ingesunds Folkhögskola 13 mars 17.00! Jag var på homeparty 2016 när det var på Olssons Brygga. Klickar ni på länken kan ni läsa mer om vad jag tyckte och vad jag tog med mig från tillställningen. Tänk vad åren går, jag tyckte det var ifjol! Kan rekommendera detta till alla! Jag beundrar hennes retoriska förmåga och att hon bygger upp det hon säger med redovisade fakta, att hon inte ägnar tid åt att prata om hur dåliga "alla andra är" (som så många partier gör)!
 
Jag tycker alltid man bör fokusera på vad VI vill göra, inte på hur dålig någon annan är. Kritisera och ifrågasätta - javisst! Men ni förstår nog att det jag menar är när man bara nedvärderar och klagar. Om ni följde debatterna inför förra valet så märkte ni säkert hur vanligt det var. Jag har en känsla av att det tyvärr kommer se likadant ut i år, så det är skönt att det finns en frisk fläkt i det hela som struntar i sådant.
 
Igår satte jag upp affischer i centrala Arvika. Det känns kul att kunna hjälpa till med det lilla jag kan bidra med och det är en härlig gemenskap i vår lilla stad <3
 

Kommentera här: