Sett filmen We're the Millers (2013)

Spoilers förekommer!
 
En man ska smuggla marijuana från Mexico till USA och anställer en fejkfamilj för att komma undan tullen.
 
Det existerar inte en enda minut av min humor i den här filmen. På en hel del ställen är den bara pinsam och awkward. När eftertexterna rullar visas bloopers och DÅ skrattar jag för första gången. Bloopers är kul, men den humor de gör medvetet i filmen är inte det minsta kul. Rollerna är helt ok spelade, även om det inte är roande. Men jag undrar varför man har en strippscen med Jennifer Aniston? Den känns väldigt tillagd. Ungefär i stil med "titta vad jag kan, jag har en tränad 'snygg' kropp och den måste visas för folk som tror att jag är en has-been". Vi VET att Jennifer Anistons karaktär är strippa, så scenen är helt onödig och konstigt placerad.
 

Kommentarer:

1 Lina - en förvirrad filmnörd:

Vilken mall hade du och vilken har du nu? Jag känner nämligen att min nuvarande snart kommer försvinna och det ger mig lite panik. Många äldre bloggar som bygger in på de gamla grunderna har nämligen börjat "haverera".

Svar: Jag hade mallen "Egen", fast inte den "egen" som finns nu. Jag bytte till "Blocks". Bloggen laddar mycket smidigare nu, iaf för mig, så det var värt att ändra :-)
Tess

Kommentera här: