Toto i Stockholm på Alla hjärtans dag 2018!

Det började med ett tåg som var 2 timmar och 15 minuter försenat. Men jag fick meddelande om det tidigt som tur var, så vi kunde vänta hemma istället för på stationen. Sedan tog Robin och jag plats i första klass. De biljetterna var billigare än de vi hade hem i andra klass. Det gäller att passa på!
 
På grund av förseningen så behövde vi inte fördriva flera timmar innan vi fick checka in på hotellet, utan vi åkte dit direkt. Hotell Biz Apartment i Hammarby Sjöstad. Jag känner till området rätt bra efter att ha bott i det tidigare, dock inte på detta hotell, samt att jag även varit på kurs i trakten. Det förändras dock mycket från gång till gång. Det byggs för fullt!
 
Rummet var klart, vi dumpade våra grejer och gick ut för att käka. Det blev mat på The Picts Bar. Riktigt mysig miljö som dock hade fotboll på storbilds-tv som inte riktigt passade in med resten. Maten var riktigt god! Hotellet hade jag valt mest tack vare gångavstånd till Fryshuset Arenan där Toto skulle spela. Cirka 600-700 meter var det och gick på 5 minuter. Fantastiskt att slippa trängas på Tvärbanan och tunnelbanan efter konserten! Bara att traska "hem".

KONSERTEN
Konserten var otroligt bra! Jag hade inte så höga förväntningar, men även om jag hade haft det så hade jag varit väldigt nöjd med kvällen! Toto spelade många låtar och även fast jag inte är så bekant med de nya så var de väl framförda. Det var dock många välbekanta låtar från deras musikhistoria! Det var till och med någon låt som jag kände igen väldigt väl, men inte hade en aning om var deras! Det spelades en del Toto när jag växte upp, så troligen har jag hört det då och inte lagt på minnet vilket band det var.
 
Jag blev väldigt imponerad av deras musikala förmågor. Flera av medlemmarna spelade flera instrument och detta med bravur. Slagverk, synth, piano, tvärflöjt, munspel, trummor, gitarr, saxofon... samt att flera av dem sjöng och kompletterade varandras röster väldigt bra! Imponerande röster! Jag fick gåshud över allsången från publiken till låtarna I will remember och Africa. Så vackert! Förkyld och hes som jag var kunde jag inte joina tyvärr.
 
Dagen efter blev det hotellfrukost och sedan gjorde vi stan (vilket innebar att långtsamt promenera och gå in i de butiker vi kände för). När vi var på väg från Gamla stan så passerade vi Stefan Löfven. Han såg ut precis som han gör på tv. Prydlig och allvarlig.
 
Mobilkamera så ingen vidare bild, men jag hade helt godkänd sikt där jag stod.
 
 Fräscht hotellrum som var lite kallt, men de höjde värmen ett par grader efter att Robin påpekat detta och då blev det perfekt!
 
 Ingick ett pentry.
 
 Lite av inredningen på The Picts Bar.
 
 Mums!
 
 Vi bodde nära Hammarbybacken. Oops... tydig reklam för Max...hahaha...
 
 Getting ready...
 
 Hur vi än försökte ta bilden så syntes det inte att klänningen är LILA...hahaha...
 
 Åh, vad jag vill se denna!
 
 Roade mig på centralstationen genom att ge duvan en röst. Vi satt och väntade ett tag för jag orkade inte gå längre. Men man får göra det bästa av saker <3

Kommentarer:

1 Fnulan:

Åh, vilken alla hjärtans!!! Det är alltid mysigt att komma iväg eller hur!! Kramen

Kommentera här: