Ny kattfontän i porslin

De två tidigare kattfontäner som vi haft har varit i plast, men jag har tröttnat på modellen då de varit så svåra att rengöra och komma åt överallt. Så det fick bli en i porslin denna gång. Direkt kan jag säga att den är mycket tystare än de föregående. Vattnet strålar på ett annat sätt än i de tidigare så Tetris tyckte att det lockade till lek. Det var roande att beskåda när han stack dit tassen gång på gång för att sedan skaka den och skvätta vatten. Yatzy har varit mindre road, men dricker i alla fall ur den. Lite mer skeptisk än Tetris.
 
Väldigt fin fontän! Tung och rejäl! Köpt på Supercat.
 
Det syns att Tetris har suttit och lekt här. Katthår på grejerna direkt...hahaha... så typiskt.
 
Så gulligt att Supercat skickat med en present till katterna! De åt upp dem direkt.

Kommentarer:

1 GeorgVanHalen:

Hejje

Jag håller på och titta på Sven Melanders videor inför valet i år. Då han pratar med samtliga partiledare om dom och deras partiers syn på allt. En fråga som brukar komma är "Tror du på ett liv efter detta" och då brukar det religiösa nämnas i någon form.

Då tänkte jag på dig vid ett tillfälle!

Fråga:

Säg att en nära vän till dig dör i en billoycka. Personens familj väljer sedan att ha en stor begravning som är väldigt klassisk/många religiösa inslag. Du får givetvis en inbjudan till detta och blir medveten om att hela proceduren kommer innehålla väldigt mycket regligiöst. Skulle du välja att gå eller säga hej då på annat sätt?

Dömer inte. Bara intressant att höra resonemanget!

Svar: Jag respekterar andras val och kan absolut närvara, men inte aktivt delta i det religiösa :-) Så har jag gjort många gånger vid bröllop och begravningar. Jag är där, men sjunger inga psalmer, läser inga böner. Vid ett dop skulle hela församlingen resa sig för att få välsignelsen och då satt jag ner t.ex.
Tess

Kommentera här: