Över 10 år sedan - Nelson Mandela-födelsedagskonsert

Tänk att det redan gått över 10 år! Den 27:e juni 2008 var pappa och jag i London. Direkt jag hörde att man skulle hålla en konsert för att fira Nelson Mandelas 90-årsdag i London så bestämde jag mig. Jag skulle dit! Så jag köpte två biljetter utan att veta något mer. Fick sedan spara, snåla och köpa resan bit för bit. Det blev pappa som blev mitt ressällskap och vi hade en härlig resa!
 
Vi hann med mer än bara konserten, men den var höjdpunkten! Det var många artister som uppträdde och jag trodde ju aldrig jag skulle få höra Don't you forget about me med Simple Minds, Eddy Grants 80-talsklassiker, sjunga med i Fresh Prince of Bel Air och freaka ut när Brian May äntrade scenen med sin Red Dragon till låten One Vision. Jag struntade till och med i att sångaren bara var ok (jämför man med Freddie så är ok nog det bästa man kan förmå) och NJÖT!
 
Vilka härliga minnen!
 
Dag 1
 
Efter incheckning på hotell tog vi först en sväng på Themsen i en guidebåt och sedan blev det en tur i London Eye.
 
 Piccadilly Circus hann vi med.
 
 Sedan laddade vi upp på hotellrummet med en hink kyckling som vi delade på.
 
 Framme i Hyde Park. Gångavstånd från hotellet.
 
 "Now this is a story all about how..."
 
 Huvudpersonen var på plats förstås och höll tal <3
 
 Whoho! Brian May! Vi hade bra sikt där vi stod, men jag hade en kompaktkamera och därför blev det bilder på storbildsskärmen istället för scenen. Det blev helt enkelt inte bra bilder på avstånd med den kameran.
 
Dag 2
 
Innan flyget gick hem hade vi lite tid. Lekte Harry Potter.
 
 Besökte Camden Town.
 
 
 
Och än en gång till Freddie Mercurys hus (för tredje gången).

Kommentera här: