Sett filmen Taken 3 (2014)

Spoilers förekommer!
 
Ex-agenten Bryan Mills blir anklagad för ett grymt mord som han inte ens bevittnat. Han måste fly under tiden som han försöker hitta bevis för att visa att han är oskyldig.
 
Den är inte så bra som de två första filmerna, men de lyckas ändå hålla spänningen uppe. Mordet handlar inte om vem som helst utan om en person som Bryan älskar och bryr sig om. När han märker att någon försöker sätta dit honom för det och tvingar honom på flykt, samtidigt som han kämpar med sorgen och förlusten, så är det väldigt välspelat av Liam Neeson. Att han sedan är i princip "övermänsklig" och alltid klarar allt... det är en annan grej. Sådant förväntar man sig i actionfilmer.
 
Fast nu hoppas jag att de inte gör några fler filmer i den här serien. När det börjar dippa så brukar det fortsätta. Bäst att sluta medan det fortfarande är något sevärt. Liam Neeson verkar har fastnat i ett fack numera. Han är en väldigt mångsidig skådespelare så jag hoppas han får fler olika roller i framtiden.
 

Kommentarer:

1 Lina%20-%20en%20f%F6rvirrad%20filmn%F6rd:

Taken är alltid Taken men ingen av uppföljarna blir lika bra som första filmen, den är ju nästan ett mästerverk =)

Svar: Håller med! Den höll spänningen hela filmen ut och var precis i min smak :-D
Tess

2 Georg:

"Taken" tycker jag är något av en modern klassiker. "Taken 2" känns lite som sak igen, men ändå höll ganska hög kvalitet.

Taken 3 kändes i starten som en fortsättning, men blir något helt annat. Jag tycker det går ifrån "realistisk" action som i Taken 1 till något grovt överdrivet och ganska löjligt.

Inte en särskilt bra film, men fungerar som tillfälligt nöje. Definitivt svagast i serien.

Kommentera här: