På bio: Avengers: Infinity War

Spoilers förekommer absolut!!
 
Alla Avengers och deras bundsförvanter måste enas då Thanos letar efter Infinity-stenarna för att skapa förgörelse.
 
Väldigt bra prestationer av mängden skådespelare i den här filmen! Jag tål fortfarande inte Chris Pratt eller hans karaktär i dessa filmer. Guardians överlag hade kunnat hålla sig på sin kant och inte blandas in känner jag, men jag förstår att man vill förena alla karaktärer i den här historien. Några var dock inte med i den här så jag antar att de dyker upp i den nästa. Det var med väldigt många ändå.
 
Skulle jag lista mina favoriter i filmen så skulle det bli en lång lista. Det är bra prestationer överlag, men särskilt Tom Holland sticker ut. Han är relaterbar! Jag blev helförtjust när han drog referenser till den, enligt Peter Parker, "väldigt gamla filmen Aliens"...hahahahaha... Han är verkligen ljuspunkten i filmen!
 
Filmen var väldigt fängslande och jag tror biopubliken höll med. Det är en av få gånger där jag varit med om en knäpptyst biograf från början till slut. En hel hög gick när eftertexterna började rulla, men det blir fler och fler som sitter kvar. Denna gång var det endast en extrascen. Effekterna har blivit bättre, men det ser fortfarande väldigt fejk ut när det blir för mycket. Balansen borde skifta liiiite åt hållet där de blandar in verkliga miljöer.
 
Man skulle kunna tro att det blir rörigt med så många karaktärer och så många olika händelseförlopp, men jag har inte ens sett alla filmer och hade inga problem att hänga med. Det underlättar säkert om man har sett filmerna. Jag märker till exempel att jag har mer koll på Spider-Man och Black Panther än jag har på Dr. Strange och Guardians-gänget (även fast jag sett en av de filmerna). Några karaktärer har man ingen "relation" till. Dr. Strange verkade dock intressant, så den filmen får jag ta en titt på. Guardians 2 blir det dock aldrig. Star-Lord är enerverande.
 
Jag tycker manusförfattarna har fått till ett bra manus med en röd tråd. Det må vara flera händelseförlopp, men de har alla samma röda tråd. Jag ser fram emot nästa film!
 

Kommentarer:

1 Anette Pedersen:

Jag grät när jag gick ut från biosalongen, riktigt storgrät, för jag gillar alla karaktärerna i filmerna, har sett alla filmer minst 3 ggr (förutom de 2 senaste då) och har varit väldigt besatt av MCU.

Jag visste att det skulle vara jobbigt då i serietidningen så dog väldigt många innan de lyckades fixa att allt Thanos gjorde blev ogjort. Jag hoppas verkligen att de går den vägen i MCU med, även om de kanske får kritik för det av de som inte har koll på serietidningarna.

Jag är fortfarande i sorg. Alla utom original-Avengers bara poff, borta.

Svar: Just eftersom jag läst serien så var min reaktion en blandning av "neeeeeej" och "det där fixar de" :-S Men scenen med Spider-Man var nog värst...huh vad jag relaterar till den killen på nåt konstigt vis :-)
Tess

Kommentera här: