Sett filmen Movie 43 (2013)

Spoilers förekommer!
 
En serie (sjuka) kortfilmer som binds ihop med en ramhistoria.
 
Här har vi något för dem med riktigt sjuk humor. Och då menar jag RIKTIGT. Min sambo klarade inte av att se klart den ens och en del saker var lite väl mycket för mig också. Man måste ha ett väldigt speciellt humor då man kollar på denna. Jag skrattade dock så jag nästan grät åt en kortfilm då det var så mycket igenkänning på den. Chlöe Grace Moretz spelar huvudrollen i den och det handlar om en tjej som får sin första mens och hur killarna och männen reagerar. Så otroligt mycket igenkänning alltså! Jag fattar inte vad det är med karlar ibland alltså...hahaha... Riktig girlpower i slutet på den kortfilmen också!
 
Överlag handlar många av kortfilmerna om att trycka in så mycket kränkande man bara kan på så kort tid som möjligt. Och det är mååååååååååånga kända skådespelare med i den. Så en del av er kommer kanske se den bara för den sakens skull och jag kan säga att det var (erhm...) intressant och skoj att se dem i helt andra positioner än vanligt.
 
Bland annat så är dessa med: Dennis Quaid, Greg Kinnear, Kate Winslet, Seth MacFarlane, Hugh Jackman, Liev Schreiber, Naomi Watts, Anna Faris, Chris Pratt, Emma Stone, Richard Gere, Kate Bosworth, Kristen Bell, Justin Long, Jason Sudeikis, Uma Thurman, Gerard Butler, Johnny Knoxville, Seann William Scott, Halle Berry, Elisabeth Banks, Josh Duhamel m.fl.
 

Kommentera här: