Midsommardagens tornerspel 2017

Detta har varit en årlig tradition för oss sedan 2013. Wow, vad åren går! Vi tycker det är en kul grej att kolla på och det valfria inträdet går oavkortat till Barncancerfonden. Så fint av riddarna att göra detta! I år tyckte jag det var extra kul! Gycklaren som var med var rolig och han visade sig även vara en eldslukare! Spännande värre! Connor var väldigt imponerad av det. Får väl hoppas det dröjer några år innan han vill testa det bara...hehe...
 
Speakern uppmuntrar alltid publiken att jubla när det går bra och bua när det går dåligt. Som en del av ett skådespel. I år satt det tyvärr några småkillar en bit bakom oss i publiken och buade när det gick bra för de kvinnliga ryttarna (och bara de kvinnliga) och skrek saker när de var mitt i en galopp och skulle utföra moment. Det är INTE så småaktigt man ska bete sig, oavsett vem eller vilket lag man "hejar" på. Jag hade min favorit, men jublade och applåderade när de andra gjorde bra ifrån sig också. En självklarhet tycker jag! Hoppas det var någon vuxen med som kunde prata med dessa barn!
 
Förutom den tråkiga grejen så tyckte jag det var extra kul och bra i år, som sagt. Tur med vädret också! Fast det måste ha varit svettigt åt de fullt utrustade riddarna. Hoppas de fick in mycket till Barncancerfonden! St. Nicolai Riddare är det som gör detta år efter år.
 
Lady of the Lake.
 
 Den Vita Örnen, vars häst senare strejkade så han fick bryta.
 
 Lånehästen var inte riktigt alert den heller...hehe...
 
 Så häftigt!
 
 Dagens vinnare - Fallens väktare. Väldigt värd segern för hon klarade momenten otroligt bra!

Kommentera här: