Sett filmen Jupiter Ascending

Spoilers förekommer!
 
En ung kvinna upptäcker att hon har ett arv som hon inte varit medveten om. Hon måste skydda jorden från denna intergalaktiska adel som hon är en del av.
 
Innan jag såg denna så hade jag hört från recensenter, i bloggar och från folk IRL att den var hemskt dålig och helt värdelös. Tur att jag helst bildar mig en egen uppfattning för jag tyckte den var bra. Effekterna var ok och handlingen var väl inte så djup, men intressant ändå i mitt tycke. Skådespelarna levde upp till det de skulle och Wachowski-systrarna ligger bakom den, vilket bäddar för en annorlunda upplevelse. De har lyckats pricka rätt på senare år. Jag tycker nog att man inte ska lyssna till vad folk tycker i allmänhet utan bilda sig en egen uppfattning. Annars kanske man missar något man gillar. Jag kallar inte filmen för lysande, men helt klart sevärd.
 

Kommentarer:

1 Lina - The Movie Freak:

Detta är en film som jag blev så besviken på. Jag hade förväntat mig så mycket mer men tyckte att sagokänslan tog övertaget. Men den är ju inte helt värdelös för det, men jag kan inte heller säga att jag tycker den är bra.

Personligen så tycker jag det är kul att se vad någon annan tycker om en film för att sedan se vad jag själv tycker. Se om de har rätt så att säga. Och fråga mig inte varför men filmer som andra sågar de vill jag absolut se =)

Svar: Ja, jag förväntade mig typ INGET av den här eftersom folk sågat den så :-) Och jag blir också lockad av filmer som blir sågade av någon anledning. Och de som hyllas är jag skeptisk till :-p
Highlandertess

Kommentera här: