Ny bh som inte är "vardagsbh"

Alla bh:ar som jag har är från Bhaget, Arvika. Hade helt fel storlek och passform tidigare så det har gjort stor skillnad. Med flera stycken "vardagsbh:ar", som även de är väldigt fina, var det dags för något festligare. Jag hade fått presentkort från Robin tidigare så nu kunde jag unna mig en som jag såg på Bhagets instagram några dagar tidigare.
 
Den satt väldigt bra och kändes knappt. Precis som jag tycker det ska vara! Ryggen ser lite ut som fjärilsvingar (svårt att få med det bra på bild).

Kommentarer:

1 Lina - en förvirrad filmnörd:

Va fin och nu blir jag lite avis. Jag blir så deppig var gång jag ska köpa bh:ar då mina stora häng-säckar inte får plats i de fina kuporna. Nästan alla snygga BH:ar slutar på storlek C eller D här nere, och har man större kupa så måste man uppenbarligen vara smällfet... Tjock är jag, men inte så fet att jag behöver en 95 E eller F, snarare en 80-85 E eller F men det finns nästan aldrig =(

Svar: Åh, vad jag önskar att du bodde närmare! Den här butiken har riktigt fina i alla möjliga storlekar. Den är specialinriktad på just bh:ar och underkläder. Ägaren kände att det behövdes då de vanliga klädbutikerna har så många olika avdelningar och inte riktigt har möjlighet att ta in många olika storlekar på bh.
Highlandertess

Kommentera här: