Projekt chiffonjé till Connor

Jag trodde att jag tagit en "före-bild", men hittar ingen så troligtvis har jag inte gjort det. Jag brukar bli väldigt fokuserad när jag grejar med något så jag tänkte nog inte tanken. Nu är den klar i alla fall! Orsaken till att jag skaffade denna var för att Connors byrålådor gav efter i bottnarna. De sjönk ihop mer och mer och sedan såg jag en annons om denna chiffonjé på en Köp och säljsida på Facebook, så det passade så bra.
 
Det är en äldre rejäl möbel med riktigt trä. Lådorna är mycket stabilare än i den byrå Connor hade och nu fick han även ett skrivbord och fullt med smålådor. Smålådorna gillar han verkligen och han har även invigt skrivbordet så det är godkänt! Vi köpte en juniorstol till honom (som en lite mindre skrivbordsstol) så nu har han en plats att göra läxor på. Vi blev jättenöjda allihop!
 
Svårt att göra kopparfärgen rättvisa på bild. Här utan blixt.
 
Med blixt. Texten är beställd från Avanni. Möbelfärg och sprayfärg koppar från Panduro. Underlaget för kopparfärgen var nog inte helt rätt, för den färgade av sig så jag lade ett lager spraylack ovanpå. Nu håller det.
 
 Så här såg det ut inuti lådan...
 
...och så här ser det ut nu. Jag lade dekorplast i botten av alla lådor.
 
 Skrivbordsytan fick också dekorplast. Smålådorna och ytan där inne är bara tvättat, men obehandlat i övrigt.

Kommentera här: