Överraskade Connor med födelsedagspresent!

Connor sov över hos sin mormor och morfar så vi kunde fixa i ordning hans födelsedagspresent i hemlighet. Han fyller år imorgon, men fick presenten igår som en överraskning. Han blev jätteglad! Och precis nu när jag skriver detta sitter han med ett par kompisar på sitt rum och använder presenten. Det han fick har han pratat på att han vill ha i över 2 år, men tills nu har vi avgjort att han varit för liten. Nu börjar han 1:an och känns redo.
 
Det han fick var en egen tv-hörna på sitt rum. Tv:n fick vi av mina föräldrar då de hade en extra som inte användes och tv-spelet hade vi sedan tidigare. Vi flyttade in det han spelar mest på till hans rum, ett Wii U. Dvd-spelaren hade vi också sedan tidigare, likaså tavlorna och tavelhyllan som hängdes upp, så det vi skaffade var en bäddfåtölj för barn och en tv-bänk. Rummet blev helt förändrat!
 
Jag knöt ett band runt tv:n så att det skulle vara något "inpackat".
 
Likaså på bäddfåtöljen.
 
 Musse-tavlan hängde redan där så vi satte upp två tavlor och en tavelhylla. På sistnämnda står spel. Tavlan i mitten har Connors moster gjort till mig för 14 år sedan (wow vad tiden går!!!) och tavlan med pärlfigurer har Connor gjort.
 
 Jättenöjd med hur det blev.
 
 Maskeradkläderna är förstås kvar för de är fortfarande populära. De har bara bytt plats.
 Jag har kräsna ögon när det gäller bildkvalité så jag mocklade och höll på ett tag tills jag tyckte att bilden blev bra. Både Connor och Robin tycker jag fick till den väldigt bra. När det gäller tv-sändning är den inte så bra, men där hänger det mycket på sändningen. När det gäller tv-spel så blev det riktigt bra! Dvd har vi inte kollat på än, så där märks det.

Kommentarer:

1 Magni:

Häftigt med en bäddfåtölj!

Kommentera här: