Barnrum med loftsäng och stor ryamatta

Vi föräldrar gav Connor en ny säng och lite "nyttogrejer" till hans rum som födelsedagspresent i år, istället för någon leksak. Han var i behov av en fullstor säng och eftersom hans rum är långsmalt så tänkte vi på höjden, med en loftsäng. Det blev ett lyft för hela rummet och han har fått så stora lekytor nu. Han var lite nervös för den höga sängen till att börja med, men nu klättrar han upp och ner hur enkelt som helst. För tillfället har vi satt dit en extra hög skiva vid räcket så det känns tryggare. Det blev verkligen ett härligt rum nu och Connor är mycket mer där än han var tidigare, så han trivs mycket bättre. Han fick välja ut alla detaljer själv och göra det till sitt.
 
Slutresultatet (fast utan den extra skivan där uppe). Under sängen har vi satt led light rope med fjärrkontroll så man kan byta färg, byta styrka, växla mellan olika program o.s.v. Det hänger tunna organzatygstycken som draperi för mysfaktor. Men tillbaka till hur det var FÖRE...
 
 Sängen stod i motsatta änden av rummet och det riktigt skrek efter förvaring till grejer också.
 
 Allt togs bort där sängen skulle få plats, jag spacklade igen hål i väggen OCH vi hade kvar färgen så jag kunde till och med få till så det ser likadant ut som resten av väggen.
 
 Sängen hittade jag på Blocket och den var så här mörk... (Bilden är från annonsen.)

...så jag målade den och vilken uppfräschning det blev! Stegen fick halkskydd också.
 
Connor fick en vit sänglampa och som sängbord har han en kort tavelhylla.
 
 Katterna älskar mattan som Connor valde. En jättestor lila ryamatta.
 
 Väggdekalerna är lika aktuella än så de fick sitta kvar. Annars blev det mer förvaring i form av den vita hyllan med lådor. Den lilla turkosa ryamattan är köpt begagnad. Skolbänken har han haft länge, den hittades på Röda Korsets Kupan för 40 kronor.
 
 Uppe på sängen fäste jag Connors postlåda.
 
Inga större förändringar här, förutom att Spiderman i 3D fick flytta till denna vägg.
 
Som sagt så gillar katterna mattan.
 
Tavlan som Connor så gärna ville ha från second hand-butiken Lilla Kråkan fick hedersplats.
 
I dagsljus. Katt igen...hehe...

Kommentarer:

1 Amanda Jona [SPONTAN]:

Åh så bra det blev! :)

Svar: Tack! :-) Vårt barn är jättenöjt och är mycket mer på sitt rum nu än tidigare så det märks att det blev populärt :-)
Highlandertess

Kommentera här: