Härlig barnloppis i Edane!

Idag var det dags för besök på barnloppis i Edane. Den enda jag vet om i trakten där kläderna bara är indelade efter storlek och vi älskar det! Är så lätt att leta och hitta då. Önskar mig fler sådana loppisar, men som det är nu så är vi ändå glada att det finns en. Vi var där ungefär 1,5 timme efter öppning, men det fanns mycket kvar. Tyvärr hittade jag ingen skaljacka till Connor för det fanns bara en enda i hans storlek och den var grön. Han tycker verkligen inte om grönt. Lustigt hur saker kan ändra sig för när han var mellan 2-3 år så ville han ha ALLT i grönt. Men vi fyndade en del andra saker, så vi var jättenöjda! Alla kläder, pussel och leksaker här nedan för 140 kronor!
 
Klädfynd! Tre t-shirts, en långärmad tunn tröja och två par byxor. En t-shirt var ju grön då, men Connor ville ha just den ändå för den var ok när Musse Pigg var på den.
 
 Pusseldags!
 
 Lite smått och gott som låg i påsar. Connor ville behålla båda Marios, de tre Turtles med sina tillbehör, Skylanders-figuren och bilen. Resten ger vi vidare.

Kommentarer:

1 Sara:

Jag kan tipsa om att det kommer en sådan barnloppis till Åmotsfors fh på söndag (påskdagen).
Var där ifjol och det var också indelat efter stl men inte lika trångt :)

Svar: Tack så mycket för tipset! Roligt att höra :-D
Highlandertess

Kommentera här: