Färdig på BVC

Idag var Connor på sista besöket på BVC. Han var 111 cm lång och följde samma kurva som han följt i flera år både när det gäller längd och vikt. Han var ju så liten när han föddes så han gjorde en rejäl spurt precis i början. Det var även dags för spruta och den hanterade han väldigt bra. Han satt helt stilla även om han sa "aj aj sluta". Direkt efteråt kändes det dock bra igen så han ville inte ens ha plåster. Han fick välja en liten grej på BVC och som förut när han varit i kontakt med vården så valde han en glittrig sköldpadda. Tror han har tre eller fyra stycken nu.
 
Sedan var vi till leksaksaffären när den öppnade och han fick välja ut vad han ville ha för pengar han fått från sin mormor och morfar samt sin moster. Av mig och Robin fick han också en present, men den var redan skaffad. Vi firade både att han tog sprutan galant och att han blivit så stor att han inte ska tillbaka till BVC mer. Nu tar skolhälsovården över.
 
Väldigt stolt och glad kille med sina köp. Luke och Leia fick han av mig och Robin (Robin hade även smugit med Kalle Anka i det paketet utan att jag märkt det) och övriga figurer handlade han för pengar han fått.
 
 Sköldpaddan heter Alfons Åberg enligt Connor.

Kommentera här: